avatar_Loshmi

Дневник гледања филмова

Započeo Loshmi, Mar 16, 2011, 21:19

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Loshmi

Lepo veče sinoć, Top Gun maraton uz pice iz Fuega  :D

Top Gun (1986)
https://www.imdb.com/title/tt0092099/

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login


Tek sam sada primetio neke nebulozne dijaloge i scene, ali nema veze hehe Bilo je zabavno pogledati ovo posle mnogo godina, zaboravio sam brdo stvari a u sećanju je preživela svaka pesma. Moram da kažem da mi je osamdesetih kada sam ovo gledao Val Kilmer bio negativac, a on to nikako nije. Kakvo čudno i drugačije kapiranje kad si klinac.

:hellyeah:

https://youtu.be/b8OdyAq7sfk

https://www.youtube.com/watch?v=xa_z57UatDY

Top Gun: Maverick (2022) 8,5
https://www.imdb.com/title/tt1745960/

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login


Lepo mi ljudi pričali da je dobar film i jedva sam čekao baš da vidim da li će se i meni svideti. Lepo me iznenadio i prevazišao sva očekivanja, skroz kvalitetno potrošenih 2 sata. Nadam se da se komšije neće naljutiti na mene zbog malo više pojačanih zvukove aviona od sinoć  :samojako:  (ako su preživeli lupanje majstora oko gletovanja i krečenja ovih dana).
Maverick nakon 30 godina dobija poziv da pomogne Top gun diplomcima u nekoj mnogo teškoj misiji. Cool mi je što su neke scene iz prvog dela opet odradili i ubacili i u ovaj novi deo. Takođe tu je i Iceman (Val Kilmer) i super je što je i pored ogromnih zdravstvenih problema uspeo da odradi i ovih nekoliko minuta. Ne znam da li je pored raka grla stvarno uspeo da onako teško izgovori par onih rečenica ili je to neko drugi umesto njega izgovarao.
Dobar filmić, mnogo pale one jurnjave poslednjih četvrdesetak minuta!  :D  :hothot:

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login


https://www.youtube.com/watch?v=giXco2jaZ_4

Loshmi

Barbarian (2022) 7
https://www.imdb.com/title/tt15791034/

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login


Nekako mi teško da nađem horor film a da mi se svidi, i onda kada naiđe nešto što je realno za ocenu 7, skroz me i ta ocena oduševi heheh 3/4 filma mi bile super, taj posledji deo je malo sjeban, ali sve u svemu ok filmić. Posle 100 godina se organizovali da gledamo film zajedno pa ovoga puta nismo pogrešili u izboru.
Devojka iznajmljuje kuću i deli je sa nekim likom koji ju je takođe rentirao. Lik odjednom nestane a ona u podrumu pronalazi neki tajni prolaz.

https://youtu.be/-fkbig10TD8

Loshmi

Barbaque / Some Like It Rare (2021) 8
https://www.imdb.com/title/tt12887770/

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login


Ludi francuski film. Priča o bračnom paru kojima posao u mesari ne ide baš dobro, sve dok spletom okolnosti ne ubiju nekog vegana i prodaju njegovo meso svojim mušterijama. Baš je bilo uspešno filmsko veče i lepo se nasmejali. Neke delove filma smo morali momentalno da vraćamo kako bi se ponovo smejali dobrim forama. Preporuka da pogledate ovu dobru crnu komediju.

https://youtu.be/4DF_qKn_S4k

BREAKING THE SILENCE

BTS Forum ♠️ 1.2.2008.